Озонатори для очищення повітря, знищення бактерій та знищення вірусів.

Повернутись
Озонатори для очищення повітря, знищення бактерій та знищення вірусів.
08.10.2021

В Україні стрімко зростає кількість заражень коронавірусом.

Коронавірусна інфекція (COVID-19) - інфекційне захворювання, що викликається нещодавно виявленим коронавірусом.

Більшість людей, інфікованих вірусним збудником COVID-19, відчувають легкі та помірні симптоми респіраторного захворювання та видужують без необхідності спеціального лікування. Важка форма захворювання частіше розвивається у людей похилого віку та осіб з фоновими патологіями, зокрема серцево-судинними, хронічними респіраторними, онкологічними захворюваннями й діабетом.

Які симптоми захворювання, викликаного новим коронавірусом?

- Почуття втоми

- Утруднене дихання

- Висока температура

- Кашель та / або біль в горлі

Симптоми багато в чому схожі з багатьма респіраторними захворюваннями, часто імітують звичайну застуду, можуть походити на грип.

Що можна зробити вдома?

- Розкажіть дітям про профілактику коронавируса.

- Поясніть дітям, як поширюються мікроби, та чому важлива хороша гігієна рук та обличчя.

- Переконайтеся, що у кожного в родині є свій рушник, нагадайте, що не можна ділитися зубними щітками та іншими предметами особистої гігієни. Часто провітрюйте приміщення.

- Часто провітрюйте приміщення

- Використовувати побутовий озонатор, пристрій для очищення води, повітря, дезінфекції продуктів харчування або іонізації приміщення.

Основні функції приладу:

- Очищення повітря та усунення неприємних запахів в житлових приміщеннях (знищення пилу, диму, пилових кліщів, шкідливих речовин, збереження свіжості повітря).

- Очищення повітря та усунення неприємних запахів в ванних кімнатах, туалетах, коморах та складських приміщеннях (знищення неприємних запахів, запахів чистячих засобів, хімічних запахів, мікробів, цвілі та забруднень повітря).

- Очищення повітря та усунення неприємних запахів в приміщеннях після ремонту (знищення запахів фарби, лаку, пластика, лінолеуму).

- Очищення й дезінфекція води (усунення шкідливих домішок неорганічних речовин, знищення бактерій, збагачення киснем).

- Очищення та усунення неприємних запахів нових меблів, одягових та взуттєвих шаф (знищення грибків, бактерій та ін.).

- Усунення неприємного запаху та освіження повітря в холодильнику (встановити озонатор в холодильник, озонування проводити при прочинених дверцятах).

- Відбілювання та дезінфекція випраної білизни (збереження яскравості фарб, видалення залишків миючих засобів).

- Очищення та дезінфекція дитячих предметів, посуду та іграшок (крім виробів з гуми).

- Усунення неприємних запахів, залишків миючих засобів на посуді (озонатор опустити в ємність з водою, куди скласти посуд).

- Усунення неприємних запахів, залишків миючих засобів, бактерій та грибків в одязі та взутті при обробці речей в щільно закритому поліетиленовому пакеті.

- Знищення бактерій та грибків на шкірі при митті її озонованою водою.

- Догляд за шкірою голови та волоссям (усунення лупи, пом'якшення волосся, активізація їх зростання) при митті 1-2 рази в тиждень.

- Догляд за порожниною рота та зубами (знищення неприємного запаху, бактерій, що викликають стоматит, ларингіт, пародонтит, зменшення пухлини ясен та зубного болю).

- Очищення та усунення шкідливих речовин з поверхні овочів й фруктів, знищення бактерій при збереженні свіжості та смаку плодів (рекомендується витримувати овочі в озонованою воді перед засолкою).

- Очищення та усунення хімікатів, антибіотиків й гормонів в м'ясних та рибних продуктах при збереженні їх смаку та свіжості.

- Догляд за рослинами (обробка озонованою водою перед посадкою, полив), що підвищує життєздатність рослин, опірність хворобам, знищення бактерій та грибків.

- Догляд за тваринами (очищення вовни, усунення неприємних запахів, хвороботворних бактерій) при обробці шерсті тварин повітропроводом без насадки.

-Догляд за акваріумом (очищення, усунення неприємного запаху, знищення бактерій, запобігання гниття, збагачення води киснем, підвищення життєздатності рибок).

Дотримуйтеся заходів профілактики! Здоров'я Вам і Вашим близьким!

Озонатори для очищення повітря