Нестерпно прекрасна, розумна та проста! Unica New

Повернутись
Нестерпно прекрасна, розумна та проста! Unica New
09.03.2020

Unica New Нестерпно прекрасна, розумна і проста!

Сучасні тренди дизайну інтер'єрів втілені в оновленому дизайні Unica New. У процесі створення Unica New Studio і Unica New Pure ми враховували побажання електриків, дизайнерів і їх клієнтів, додали нотку вишуканості і яскравих фарб, створили нові матеріали і текстури, які підійдуть до будь-якого інтер'єру. З Unica New ви можете створити інноваційний розумний будинок. Раді представити вашій увазі Unica New – нестерпно прекрасна, проста і розумна!

Технічні параметри

Поєднання яскравих кольорів, витончені прямі лінії, оновлена форма клавіш і рамки, нові сучасні матеріали і текстури роблять Unica New неперевершеною. Сяючий білий, глибокий чорний антрацит, ніжний бежевий і холодний алюміній допомагають створити ваш неповторний дизайн розетки або вимикача.

Unica New Studio і Pure вражають різноманітністю матеріалів рамок: приємний на дотик каучук, стримана скляна рамка, вишуканий і елегантний камінь, по-родинному затишне дерево і стійкий до подряпин метал. Удосконалена конструкція і форма механізму Unica New – результат плідної співпраці електриків і компанії Schneider Electric. Самозажимні контакти, нанесення схеми підключення на задню панель механізму та його зменшені розміри роблять нову Unica невыносимопростой в монтажі. Ще однією відмінною особливістю серії Unica New є практично повна сумісність з попередньою серій Unica – оновіть свої апартаменти без зайвих витрат на ремонт!

Створюй атмосферу в приміщенні за допомогою мобільного телефону! Комплексне інноваційне рішення Wiser, представлене в новій Unica, пропонує готові рішення по створенню розумного будинки, можливість підключення до KNX-систем, управління освітленням, жалюзі температурою в кімнаті.  Сучасна Unica New – це втілення легкості, грайливості, стриманості і елегантності. В каталозі нової Unica представлено дві лінійки: Studio і Pure. Між собою вони кардинально різні: округлені форми і різноманітність кольорів рамок Unica Studio проти прямокутних рамок з натуральних матеріалів Unica Pure. Комбінуйте кольору рамок і механізмів, як захочете! Ви вибираєте з 4-х кольорів: алюміній, антрацит, білий і бежевий. 

Переваги

Рішення, які пропонує своїм користувачам Unica New вигідно підкреслить особливий стиль кожного, вразить інноваційністю, зручністю і абсолютною безпекою використання.
- Розетки і вимикачі Unica New на будь який смак та бюджет
- Розкішні натуральні матеріали рамок Unica New Pure для вишуканих інтер'єрів
- «Розумні» датчики руху, автоматичні диммера або вимикачі, які спрацьовують за часу, забезпечать максимальний комфорт і безпека
- Комплексне рішення з технологією Wiser - просте в установці і допомагає створити будинок майбутнього вже сьогодні

Крім дизайну Unica New отримала ще вдосконалену конструкцію механізму, який робить її надзвичайно простий в роботі.
- Покращена система кріплення, завдяки чому механізм ще краще тримається в супорті
- самозатискного клеми розетки і кольорові затискачі забезпечують швидке і легке закріплення і зняття кабелю без необхідності демонтажу лицьовій панелі
- Електрична схема вказана на задній панелі вимикача для зручного і швидкого підключення проводу
- Сумісність з розетками та вимикачами серії Unica
- Від стандартних простих до більш складним комплексним «розумним» рішень

Варіанти застосування

Ідеальне рішення для вашого комфорту в будинку, офісі, готелі чи ресторані. Універсальні способи установки.